Acne vulgaris, ook wel jeugdpuistjes genoemd komt vaak voor bij jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Wij bieden verschillende behandelingen aan om acne en eventuele littekens daarvan te verhelpen. In deze video geeft huidtherapeut Julie een goede uitleg over hoe acne vulgaris te herkennen is.

Heb je de video bekeken en heb jij ook last van acne vulgaris? Een eerste stap is dan om langs te komen voor een gratis consult!


Ellen de Haan
Ellen de Haan

Hi! Ik ben Ellen. Zelf ben ik vroeger begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste. Toen ik dit had afgerond zocht ik nog meer diepgang in het behandelen van de huid en wilde ik graag meer toegang hebben tot verschillende en hogere behandelmogelijkheden. Mijn keuze qua studie was dus snel gemaakt, want Huidtherapie was de perfecte stap om dit doel te bereiken. Als huidtherapeut heb je een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd waarbij de stof verder gaat dan dat ik daarvoor heb gekregen. Als huidtherapeut vind ik het geweldig om echt een behandelplan te maken met iemand, waarbij je ook echt de verschillen gaat zien in de huid. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.