Last van acne op je rug? Ook dit kunnen wij behandelen. Acne kan op verschillende plekken voorkomen en kan als storend worden ervaren. In deze video is een mooi voorbeeld te zien van acne op de rug, wat wij behandelen met een chemische peeling. De rug zelf kan ook wat vervellen door de peeling, maar dit zal in mindere mate zijn dan in het gezicht.

Heb je zelf last van acne op de rug, in het gezicht, of op een andere plek? Kom gerust langs voor een gratis intake gesprek en kom erachter welke behandeling voor jou geschikt is.


Ellen de Haan
Ellen de Haan

Hi! Ik ben Ellen. Zelf ben ik vroeger begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste. Toen ik dit had afgerond zocht ik nog meer diepgang in het behandelen van de huid en wilde ik graag meer toegang hebben tot verschillende en hogere behandelmogelijkheden. Mijn keuze qua studie was dus snel gemaakt, want Huidtherapie was de perfecte stap om dit doel te bereiken. Als huidtherapeut heb je een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd waarbij de stof verder gaat dan dat ik daarvoor heb gekregen. Als huidtherapeut vind ik het geweldig om echt een behandelplan te maken met iemand, waarbij je ook echt de verschillen gaat zien in de huid. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.