fbpx

Huidanalyse

Bij HUID starten wij voorafgaand aan een behandeling altijd met een vrijblijvend en kosteloos consult. Dit duurt 30 minuten. Tijdens dit consult bespreek je samen met één van onze huidtherapeuten je huidklachten en wensen. Er wordt goed gekeken naar de huid met het blote oog en er wordt een analyse gemaakt van je huid door middel van onze Observ 520. Met de Observ 520 kunnen we onder andere:

De diepere huidlagen analyseren

Jouw huidtype bepalen
Inzicht krijgen in de conditie van je huid
Zonneschade in kaart brengen

"Cosmeceuticals: waar schoonheid en wetenschap samenkomen voor effectieve huidverzorging."

Advies van onze experts

Cosmeceuticals, een samensmelting van cosmetica en farmaceutica, zijn huidverzorgingsproducten die niet alleen hydrateren en verfraaien, maar ook actieve ingrediënten bevatten die diep in de huid doordringen om specifieke huidproblemen aan te pakken. Deze producten worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en kunnen helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, het egaliseren van de teint en het verbeteren van de algehele gezondheid van de huid. Met hun krachtige formules bieden cosmeceuticals een effectieve en gepersonaliseerde aanpak voor huidverzorging, waardoor gebruikers kunnen genieten van zichtbare resultaten en een stralende teint.

Welke Cosmeceuticals zijn verkrijgbaar bij HU!D?

Dermaceutic

Dermaceutic is een hoogstaande huidverzorgings- en huidverbeteringslijn. Het merk Dermaceutic is ontwikkeld in een Frans laboratorium en is een van de eerste leveranciers die ingrediënten ging gebruiken met hoge percentages gestabiliseerd vitamine C, glycolzuur en hyaluronzuur. Dermaceutic wordt verkocht in meer dan 30.000 klinieken wereldwijd.

De producten van dermaceutic kunnen worden ingezet bij verschillende indicaties zoals huidverjonging, pigmentproblematiek, structuurverbetering en acne.

Renophase

Renophase onderscheidt zich door zijn benadering van huidverjonging op moleculair niveau. Het merk maakt gebruik van actieve ingrediënten die diep in de huid doordringen, waar ze hun werk kunnen doen om de huid te herstellen en te vernieuwen. Een van de sleutelingrediënten in Renophase-producten is retinol, een krachtige vorm van vitamine A die bekend staat om zijn vermogen om de huidtextuur te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Dermaquest

Of je nu last hebt van acne, pigmentatie, fijne lijntjes of een doffe teint, DermaQuest heeft een oplossing voor jou. Het merk biedt een scala aan producten, van reinigers en toners tot serums en moisturizers, die zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en de algehele gezondheid en vitaliteit van de huid te verbeteren.

Heliocare

Heliocare is een merk van huidverzorgingsproducten, met name zonnebrandcrèmes. Het belangrijkste actieve ingrediënt in Heliocare-producten is Fernblock®, een extract van de tropische varensoort Polypodium leucotomos. Fernblock® is rijk aan antioxidanten en heeft aangetoond de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling, waaronder vroegtijdige huidveroudering, zonnebrand en huidkanker. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van de schade veroorzaakt door vrije radicalen.

Veel mensen vertrouwen op Heliocare vanwege de reputatie van het merk en de effectieve bescherming tegen de zon die het biedt. Het is echter altijd belangrijk om zonnebrandcrème te gebruiken in combinatie met andere zonbeschermingsmaatregelen, zoals het vermijden van blootstelling aan de zon tijdens de piekuren, het dragen van beschermende kleding en het regelmatig opnieuw aanbrengen van zonnebrandcrème, vooral na zweten of zwemmen.

Theraderm

Theraderm is een merk van huidverzorgingsproducten dat zich richt op het aanpakken van verschillende huidproblemen en het bevorderen van een gezonde en jeugdige uitstraling van de huid. Theraderm-producten bevatten vaak ingrediënten zoals antioxidanten, exfolianten, hydraterende middelen en peptiden, die samenwerken om verschillende huidproblemen aan te pakken en de algehele gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Het merk wordt vaak aanbevolen door dermatologen en huidtherapeuten vanwege de effectiviteit van de producten en de focus op wetenschappelijk onderbouwde formules. 

De producten die HU!D aanbiedt van Theraderm zijn vooral gericht op het aanpakken van pigmentproblematiek. 

De voordelen van Cosmeceuticals

Cosmetische en esthetische behandelingen werken dieper en intensiever
Het gewenste resultaat wordt sneller bereikt
Resultaten blijven langer behouden en hierdoor zijn onderhoudsbehandelingen minder frequent nodig
Het herstel van de huid na een intensieve behandeling verloopt sneller en de kans op complicaties neemt af

Ervaringsvideo

Bekijk hier de ervaringsvideo 

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |