LED Therapie

Welkom bij onze LED therapie. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over LED therapie, inclusief indicaties, het verloop van de behandeling, verwachte resultaten en nazorg.

LED therapie is een geavanceerde behandeling die de kracht van lichtemitterende diodes benut om uw huid te transformeren. Door verschillende golflengten van licht zorgvuldig op uw huid toe te passen, richt LED therapie zich op specifieke huidproblemen zonder enige invasieve procedures. Dit resulteert in een huidverbetering die niet alleen oppervlakkig is, maar diep doordringt tot op cellulair niveau.

Het rode licht bevordert celregeneratie en ontsteking remmend. Het beste van alles is dat deze behandeling niet alleen effectief is, maar ook comfortabel en niet-invasief. Uw huid wordt op een veilige, pijnloze manier getransformeerd, zonder enig risico op verbranding of ongemak.

Wat LED therapie echt bijzonder maakt, is de manier waarop het de natuurlijke genezingsprocessen van de huidcellen stimuleert. Dit leidt tot een algehele verbetering van de huidtextuur, vermindering van acne, vervaging van fijne lijntjes en een jeugdige gloed.

Geen hersteltijd, geen risico's – alleen stralende resultaten. Ontdek de verjongende kracht van LED therapie en omarm een gezondere, levendige huid.

Indicaties


Acne: LED-therapie, kan helpen bij het verminderen van acne door de groei van acne-veroorzakende bacteriën te remmen en ontstekingen te verminderen.
Huidveroudering: Voor de bestrijding van tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels en verslapping, kan LED-therapie met rood licht de productie van collageen en elastine stimuleren, wat de huidstructuur verbetert.
Pigmentatieproblemen: LED-therapie kan helpen bij het verminderen van ongelijkmatige pigmentatie en donkere vlekken op de huid, waardoor een egalere teint ontstaat.
Ontstekingen en Roodheid: Voor mensen met een gevoelige huid of aandoeningen zoals rosacea kan LED-therapie met groen licht ontstekingen verminderen en roodheid kalmeren.
Wondgenezing: LED-therapie kan de natuurlijke genezingsprocessen van de huid versnellen, waardoor het herstel van wonden, littekens en beschadigingen wordt bevorderd.
Algemene Huidverbetering: Zelfs voor mensen met een gezonde huid kan LED-therapie bijdragen aan het behoud van een stralende teint en het verminderen van de tekenen van dagelijkse stress en milieu-invloeden.
Algemene Huidverbetering: Zelfs voor mensen met een gezonde huid kan LED-therapie bijdragen aan het behoud van een stralende teint en het verminderen van de tekenen van dagelijkse stress en milieu-invloeden.

Behandeling 

Consultatie

Voorafgaand aan de behandeling vind er een consult plaats. Onze ervaren specialisten zullen uw huid grondig beoordelen, rekening houdend met uw specifieke huidtype, eventuele huidproblemen, en uw individuele wensen en doelen.

Voorbereiding

Na de consultatie wordt uw huid zorgvuldig gereinigd om ervoor te zorgen dat alle onzuiverheden en make-upresten zijn verwijderd. 

Een grondige reiniging bereidt de huid voor op een optimale absorptie van het LED-licht

LED Applicatie

Met uw huid voorbereid, begint de behandeling. U wordt blootgesteld aan het LED-licht. 

Het LED-licht doordringt de huidcellen, deze fase is volledig pijnloos en comfortabel.

Duur van de Behandeling

De behandeling zelf duurt over het algemeen tussen de 20 en 30 minuten, afhankelijk van het behandelgebied en de specifieke behoeften van uw huid. 

Door deze korte duur is het makkelijk te combineren met een andere behandeling.

Bekijk het verhaal van .... 

Ervaringsvideo LED-Behandeling

Bekijk hier het volledige verhaal en ontdek wat de voordelen zijn van LED behandeling en overweeg ook deze behandeling

Onze garantie

Meer dan 8 jaar ervaring 
Uitsluitend HBO opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij de verzekeraar

Maak hier uw afspraak

Boek nu je afspraak voor een vrijblijvend consult. Samen met een van onze huidtherapeuten worden je klachten besproken, wordt een huidanalyse gemaakt en vervolgens een passend behandelplan opgesteld.

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |