fbpx

Acnetherapie

Acne is een vervelend huidprobleem dat zich vaak uit in het hebben van vervelende puistjes, mee-eters, littekens en vlekjes. Het is lastig om deze plekjes te camoufleren en bij het dragen van make-up lijkt de acne alleen maar erger te worden. Je hebt op het internet al honderden tips gelezen over wat eventueel zou kunnen werken, maar bij jou lijkt niks aan te slaan. Of misschien durf je zelf niks uit te proberen, omdat je bang bent dat de acne alleen maar zal verergeren.

LED therapie 2

LED behandeling

YOGA INSTRUCTOR

Viverra consequat de sceler risque curabitur et lacus leo et. Vulputate quam orci tem pus feug at conu iaculis.

Peeling

YOGA INSTRUCTOR

Lorem ipsum dolor sit amet est con est sectetur adip iscing elit cullo sociis nato que penatibus et magnis dis.

Microneedling

YOGA INSTRUCTOR

Cras justo odio dapibus ac facilisis in egestas eg quam curabitur blandit tempus porttitor i etiam porta sem.

Diepte reiniging

Cras justo odio dapibus ac facilisis in egestas eg quam curabitur blandit tempus porttitor i etiam porta sem.

In de kliniek maken we gebruik van verschillende behandelingen om acne aan te pakken. De huidtherapeut zal tijdens een vrijblijvend consult samen met jou bepalen welke behandelingen hiervoor het beste geschikt zijn. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van fruitzuurpeelings of LED behandelingen om actieve puistjes en mee-eters te verminderen. Heb je juist meer last van littekens en/of pigmentvlekjes na een puistje? Dan kan de huidtherapeut ervoor kiezen om een dermapen behandeling of chemische peeling toe te passen. In de praktijk komt het vaak voor dat de huidtherapeut kiest om verschillende behandelingen te combineren om tot het beste resultaat te komen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Injectables

Verminder je rimpels!


Injectables (Botox en/of fillers) bieden uitkomst bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, het aanvullen van volumeverlies in het gezicht,  het verminderen van wallen onder de ogen, het verminderen van overmatig zweten en tot slot ook het behandelen van migraine en chronische hoofdpijn!

Direct resultaat zichtbaar!
Minder invasief alternatief.
Verbeterd zelfvertrouwen.

Onze arts: drs. Jorien van de Pas

drs. Jorien van de Pas

De belangrijkste keuze bij het uitvoeren van injectables is de keuze van een professionele arts met gedegen kennis van zaken. 

Drs. Jorien van de Pas is een toegewijde BIG-geregistreerde cosmetisch arts (nr. 39922090801). Na haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht heeft ze enkele jaren gewerkt in de chirurgie en plastische chirurgie, voordat ze overstapte naar de cosmetische geneeskunde.

Met meer dan 1300 behandelingen jaarlijks, brengt dr. van de Pas een schat aan ervaring mee naar elke behandeling, van botox tot fillers, voor een jeugdig, stralend en natuurlijk uiterlijk.

Drs. van de Pas werkt nauw samen met de huidtherapeuten bij HUID Rotterdam en Den Haag, voor een geïntegreerde aanpak tussen huidtherapie en cosmetische geneeskunde. Boek nu een consult om het zelf te ervaren!

Wat je moet weten over injectables!

Wat zijn injectables?

Injectables zijn cosmetische behandelingen die worden uitgevoerd door gespecialiseerde medische professionals, zoals dermatologen of cosmetisch artsen, om de jeugdige uitstraling van de huid te herstellen en te verbeteren. Deze behandelingen omvatten onder andere het gebruik van fillers en botulinetoxine (beter bekend als botox).

Fillers worden gebruikt om volume aan te vullen en rimpels en lijnen in het gezicht te verminderen. Ze kunnen ook worden gebruikt om de contouren van de lippen en wangen te verbeteren.

Botox wordt gebruikt om de spieractiviteit te verminderen, waardoor rimpels en fijne lijntjes worden verzacht, vooral rond de ogen, voorhoofd en mond. 

Bij onze kliniek bieden wij veilige en effectieve injectable behandelingen aan, uitgevoerd door professionele cosmetisch artsen. Ons doel is om je natuurlijke uitstraling te accentueren en je te helpen er jeugdig en stralend uit te zien. Neem vandaag nog contact op voor een consult!

Wanneer kies je voor injectables?

Je kiest voor injectables wanneer je de tekenen van veroudering wilt verminderen, zoals rimpels, fijne lijntjes of verlies van gezichtsvolume. Deze behandelingen worden uitgevoerd door onze cosmetisch arts die nauw samenwerkt met onze huidtherapeuten. Deze samenwerking vinden we belangrijk, omdat je door de huidtherapie te betrekken de algehele huidconditie kunt verbeteren. Daarmee kan dus het maximale resultaat worden behaald, wat wellicht met de aparte disciplines lastiger is. Samen kunnen we dus de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften bepalen tijdens een consult.

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Botox en fillers zijn beide cosmetische behandelingen, maar ze werken op verschillende manieren:

Botox: Dit is een eiwit dat in spieren wordt geïnjecteerd om ze tijdelijk te ontspannen. Het helpt bij het verminderen van rimpels die ontstaan door spierbewegingen, zoals fronslijnen en kraaienpootjes.

Fillers: Fillers zijn gels die in de huid worden geïnjecteerd om volume toe te voegen en rimpels op te vullen. Ze behandelen rimpels die altijd zichtbaar zijn, zelfs als de gezichtsspieren niet bewegen, zoals de lijnen van de neus naar de mond (bekend als "lachlijnen") en om de lippen voor een vollere uitstraling.

In onze kliniek voert onze cosmetisch arts zowel Botox- als fillerbehandelingen uit, afhankelijk van uw specifieke behoeften. We kunnen u adviseren welke behandeling het beste bij u past tijdens een consult.

Zijn injectables veilig en zijn er bijwerkingen?

Injectables zijn over het algemeen veilig als ze worden toegediend door een gekwalificeerde cosmetisch arts. Deze producten, zoals Botox en fillers, zijn goedgekeurd door gezondheidsautoriteiten en worden al jaren gebruikt in cosmetische behandelingen. Echter, net als bij elke medische procedure, kunnen er bijwerkingen optreden. Deze zijn meestal mild en van korte duur. Veelvoorkomende bijwerkingen zijn roodheid, zwelling, pijn op de injectieplaats, en in zeldzame gevallen tijdelijke spierzwakte. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam. Het is belangrijk om een consult te hebben met de cosmetisch arts om je gezondheidsgeschiedenis te bespreken en te zorgen dat de behandeling veilig en geschikt voor je is.

Wat zijn de kosten van een behandeling met injectables?

De kosten van injectables kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het type product (bijvoorbeeld Botox of fillers), de hoeveelheid die gebruikt wordt, en de specifieke behandelingsgebieden. Het is belangrijk om tijdens een consult met de cosmetisch arts uw wensen en verwachtingen te bespreken, waarna een gepersonaliseerde prijsopgave kan worden gegeven. Ter indicatie: de meest lichte versie van de botox behandeling (baby botox), waarbij een lage dosis wordt gebruikt start vanaf 85 euro.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet en hoe lang houdt dit aan?

Het zichtbare resultaat van injectables kan variëren afhankelijk van het type behandeling. Bij Botox bijvoorbeeld begint het effect meestal binnen enkele dagen zichtbaar te worden, met het volledige effect na ongeveer twee weken. Dit kan tot ongeveer 3 tot 6 maanden aanhouden. Bij fillers zijn de resultaten vaak direct zichtbaar na de behandeling, en deze kunnen tussen de 6 maanden tot soms wel 2 jaar aanhouden, afhankelijk van het type filler en het behandelde gebied. Het is belangrijk om te onthouden dat individuele resultaten kunnen variëren en dat sommige mensen mogelijk opvolgbehandelingen nodig hebben om het gewenste effect te behouden. Bespreek je verwachtingen met de cosmetisch arts voor een realistisch beeld van wat u kunt verwachten.

Heb ik een consult nodig voor een injectables behandeling?

Een consult is een belangrijke stap om te nemen voordat je een injectables behandeling ondergaat. Tijdens dit consult zal de cosmetisch arts jouw gezondheid beoordelen, je wensen en verwachtingen bespreken, en uitleggen wat de behandeling inhoudt, inclusief mogelijke bijwerkingen en resultaten. Dit is ook het moment waarop je al je vragen kunt stellen. Het consult zorgt ervoor dat de behandeling veilig en afgestemd op jouw specifieke behoeften wordt uitgevoerd. Het is een essentiële stap om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke zorg en resultaten krijgt.

Wie voert de injectable behandelingen uit?

-

Hoe bereid ik me voor op een injectable behandeling?

-

Wat kan ik verwachten tijdens en na de behandeling?

-

Hoe vaak moet de behandeling herhaald worden?

-

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met de resultaten?

-

Wat kun je verwachten bij HUID?

Bij HUID, streven we naar een uitgebreide en persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat elke cliënt de gewenste resultaten bereikt. 

We geloven in het leveren van zorg op maat, waarbij de combinatie van expertise van onze cosmetisch arts en huidtherapeuten leidt tot de best mogelijke resultaten. 

Onze deskundige cosmetisch arts begeleidt het injectables proces in drie belangrijke stappen: intake, behandeling en nazorg.

Persoonlijke intake

We luisteren naar uw wensen, evalueren uw medische geschiedenis en beoordelen uw huid om tot een persoonlijk behandelplan te komen.

Deskundige behandeling

Na het behandelplan volgt de behandeling met botox en/of fillers door de cosmetisch arts.

Nazorg en opvolging

Nazorg en opvolging zijn essentieel voor het behoud van uw tevredenheid en de resultaten.

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact