fbpx

Deelname onderzoek: Anti-Aging

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat optreedt naarmate we ouder worden. Het wordt gekenmerkt door veranderingen in de structuur, textuur en elasticiteit van de huid, waardoor rimpels, fijne lijntjes en verslapping kunnen ontstaan. Factoren zoals genetica, blootstelling aan de zon, roken en leefstijl kunnen het verouderingsproces versnellen.

Doel:
Het onderzoek heeft als doel om de effectiviteit en resultaten van combined-therapy (het combineren van verschillende behandelingen) beter te begrijpen. Door het combineren van verschillende therapieën streven we ernaar om de meest optimale behandeling te kunnen bieden aan onze cliënten.. Het onderzoek zal ons helpen om duidelijk inzicht te krijgen in hoe verschillende behandelingen elkaar kunnen aanvullen en versterken, en welke combinaties het meest effectief zijn voor het verminderen van symptomen van huidveroudering. We zullen de effectiviteit van de combined-therapy evalueren aan de hand van verschillende parameters.

Wat kan je verwachten?

Tijdens het onderzoek worden er drie behandelingen uitgevoerd met een interval van 4 weken. De behandeling bestaat uit drie behandelmethoden die allen in één behandeling worden uitgevoerd, namelijk: peeling, microneedling en LED-therapie. Voor aanvang van het onderzoeksproject dient u de huid 2 weken voor te bereiden met huidverzorgingsproducten (geadviseerd door de huidtherapeut). Deze producten zorgen voor een gezondere huidconditie en bereiden de huid voor op de behandelingen.

Peeling

Glow Peel: de glow peel bestaat uit zowel glycolzuur als melkzuur. Deze combinatie aan ingrediënten werkt exfoliërend en stimuleert de collageen aanmaak. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger wordt. Daarnaast werkt het ook tegen het verminderen van huidoneffenheden zoals pigmentvlekken.

Micro-needling

Tijdens de behandeling zal er een retinol serum dieper de huid in worden gebracht door middel van micro-needling. Micro-needling is een techniek waarbij minuscule gaatjes in de huid worden gemaakt. Deze techniek zorgt ervoor dat het retinol serum dieper de huid in komt. Retinol is een sterk ingrediënt dat werkt tegen huidveroudering en het egaliseren van de huid.

LED-therapie

LED (Light Emitting Diode) therapie maakt gebruik van rood LED licht van 630nm. Bij huidveroudering kan LED-therapie helpen bij het verbeteren van de hydratatie en het bevorderen van de huidgenezing.

Deelname

Door deel te nemen aan deze studies, krijgt u niet alleen toegang tot innovatieve zorg, maar levert u tevens een waardevolle bijdrage aan de vooruitgang van huidtherapeutisch onderzoek.Tot slot biedt dit de mogelijkheid om een behandeltraject te ondergaan tegen een gereduceerd tarief.

Voorwaarden

Indien u besluit deel te nemen aan de studie is het van belang dat u drie behandelingen ondergaat. Om de studie succesvol te laten verlopen is het niet wenselijk om vroegtijdig te stoppen.

De volgende zaken dienen altijd met de behandelaar besproken te worden:
Medicatie: bij wijziging van medicatie moet dit worden doorgegeven aan de behandelaar.
Productgebruik: Wij verzoeken u geen nieuwe huidverzorgingsproducten uit te proberen tijdens de studie. Tenzij overlegd met de behandelaar.
Zongedrag: tijdens de studie mag de huid niet overmatig blootgesteld worden aan de zon. Heeft u een vakantie gepland? Geef dit dan door aan de behandelaar. Dit geldt ook voor de zonnebank.
Behandelingen elders: tijdens de 30 weken durende studie mogen geen andere behandelingen in het behandelgebied uitgevoerd worden tenzij dit is besproken met de behandelaar.
Nazorg: volg altijd de stappen van het nazorgformulier.

Kosten

Het traject bestaat uit drie behandelingen met een totale waarde van €705. Als je deelnemen aan het onderzoek kan je de behandeling ondergaan voor €300 euro totaal. Dit bedrag dient tijdens de eerste behandeling betaald te worden. De producten die nodig zijn voor het onderzoek zijn kosteloos.

Aanmeldingsprocedure

Heeft u last van huidveroudering en wilt u graag deelnemen aan het onderzoek, dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Dit formulier is beschikbaar via onderstaande link en vraagt om enkele basisgegevens over uw medische geschiedenis en huidconditie. We willen u vragen om ook een foto toe te voegen zodat de huidtherapeut kan beoordelen of u in aanmerking komt om deel te nemen aan het onderzoek. Voor het onderzoek zijn beperkte plekken beschikbaar.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie voordat u zich aanmeldt? Neem dan contact met ons op via [email protected] (t.a.v. onderzoeksgroep). We kijken uit naar uw inschrijving voor deelname aan dit onderzoek!


© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |