fbpx

Onderzoek en ontwikkeling binnen HU!D

Bij Huid vinden we het belangrijk om ons voortdurend te blijven ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat het streven naar verbetering essentieel is om onze cliënten de beste kwaliteit van zorg te bieden. Door continu te leren en ons aan te passen aan nieuwe inzichten kunnen we onze diensten blijven verbeteren.

Onderzoeksteam
Het onderzoeksteam binnen HUID richt zich specifiek op het verbeteren en optimaliseren van het behandelaanbod. Dit wordt gedaan door zorgvuldig te kijken naar zowel evidence-based als practice-based behandelmethoden. Dit betekent dat het uitgangspunt van onze behandelingen is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, maar er ook rekening wordt gehouden met de praktijkervaring, individuele behoeften en voorkeuren van cliënten. Op deze manier streven we ernaar om behandelingen te ontwikkelen en te evalueren die niet alleen effectief zijn, maar ook persoonlijk en gericht op de behoeften van de cliënt.


Case-control studies

Momenteel richt het onderzoeksteam zich op het uitvoeren van case-control studies. Deze studies omvatten het behandelen van cliënten gedurende een specifieke periode. Hoewel het geen officiële case-control studie is, streven we ernaar om dit zo goed mogelijk uit te voeren, zodat we een realistisch inzicht kunnen verkrijgen in de uitkomsten.


Uiteraard hebben we jouw deelname nodig om de onderzoeken uit te voeren! Maar wat houdt dit in voor jou? Door deel te nemen aan de studie, krijg je niet alleen toegang tot geavanceerde zorg, maar speel je ook een cruciale rol in het bevorderen van huidtherapeutisch onderzoek. Bovendien bieden we de mogelijkheid om behandelingen tegen een sterk gereduceerd tarief te ondergaan, waardoor het niet alleen een kans is om betrokken te zijn bij de wetenschap, maar ook om te profiteren van betaalbare behandelingen.

Meld je aan!

Rosacea

Lees meer over de onderzoeken naar Rosacea.

Melasma

Lees meer over de onderzoeken naar Melasma

Anti-Aging

Lees meer over de onderzoeken naar Anti-Aging

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |